EA Advocaten Lelystad

EA Advocaten

Lelystad

Over het kantoor

EA Advocaten wordt gevormd door de advocaten Jaap Eerdmans, Arizo Arijenzad en Carsten van Scherpenzeel. Zij worden bijgestaan door Marijke Reus (juridisch medewerker) en Nathalie Jansen (kantoor ondersteuning). Wij staan elke dag paraat om mensen die letsel hebben opgelopen door toedoen van een ander te helpen!

Ons werk varieert enorm; de ene dag staan we een client bij die een zware aanrijding of een bedrijfsongeval heeft meegemaakt en de andere dag zijn we in overleg met een ziekenhuis om de vergoeding te bespreken voor de gemaakte medische fout.

Het kantoor kent twee vestigingen; in Lelystad en in Leersum. Dat zorgt er voor dat wij mensen door het gehele land vlot kunnen bezoeken en helpen. De advocaten Jaap Eerdmans en Carsten van Scherpenzeel zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten en hiervoor hebben wij een gespecialiseerde opleiding moeten volgen. Het is het hoogste keurmerk in de letselschadebranche.

Wij vinden ons zelf een no nonsens kantoor; we duiken direct in de zaak en we geven ook meteen aan welke stappen we gaan zetten. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vaak kunnen we ook direct aangeven dat de vervolgkosten vergoed zullen worden door de wederpartij.

Wij doen dit werk al zeer veel jaren, nog steeds met veel passie en voor het maximale resultaat. Meestal schikken wij de zaken maar als uw zaak vastloopt zal er een procedure volgen. Recentelijk wonnen we nog een zaak tegen de Staat die nu de (zeer omvangrijke) letselschade van een ambtenaar moet vergoeden die tijdens haar werk van een gevaarlijke trap was gevallen. EA Advocaten staat dus voor u klaar!


EA Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.