mr. C. van Scherpenzeel

mr. C. van Scherpenzeel

EA Advocaten

Lelystad

Over de advocaat

Na mijn afstuderen in 2007 ben ik per 15 februari 2008 als advocaat gaan werken bij Sijbrandij De Waard advocaten tot 2023, waarvan de laatste 4 jaar als partner. In juni 2014 heb ik de post academische specialistenopleiding Personenschade (Grotius Academie) afgerond en sinds het najaar van 2014 ben ik lid van de LSA-vereniging. Daarnaast ben ik lid van de Stichting Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

Per 1 januari 2023 heb ik mijn eigen kantoor gestart. Ik werk daarbij voor eigen rekening en risico onder de vlag van EA-Advocaten samen met mr. Jaap Eerdmans en mevrouw mr. Arizo Arijenzad.

Het geeft grote voldoening om juridische bijstand te verlenen aan mensen met letselschade. Ik streef zoveel mogelijk naar een goede samenwerking met mijn cliënt. Ik heb mijn cliënt nodig om te weten hoe de feiten liggen. Mijn cliënt heeft mij nodig om te weten waar hij staat in juridische zin en wat er moet gebeuren om zijn rechten zeker te stellen. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal en het op maat bedienen van mijn cliënt neem ik heel serieus.mr. C. van Scherpenzeel is advocaat bij EA Advocaten in Lelystad en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.