ECHT Advocatuur Epe

ECHT Advocatuur

Epe

Over het kantoor

Welkom bij ECHT advocatuur! Wij zijn een modern advocatenkantoor gevestigd in het kleurrijke dorp Epe (Gelderland), centraal gelegen tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Wij zijn uw partner op juridisch gebied. Specialist voor ondernemers, expert voor particulieren. Meer over ons weten? Lees dan verder.

Wie zijn wij?

Waarom heten wij ECHT? Omdat wij écht goed zijn! Waarom? Onder meer door onze drive en ambitie. Wij willen namelijk de beste zijn in wat wij doen. Wij zijn graag advocaat, hebben passie voor het recht, houden onze kennis op peil en gaan maximaal voor resultaat. Daarbij hebben onze gedreven advocaten maar één belang én dat is uw belang.

Waarom kiest u voor ECHT?

Als u voor ECHT advocatuur kiest, dan kiest u voor betrokkenheid, vakmanschap, daadkracht en scherpe tarieven. Bij ons geen ingewikkelde en lastige teksten maar een persoonlijke aanpak en een helder en praktisch advies. Onze werkwijze en aanpak is oplossingsgericht: hard als het moet, praktisch en buigzaam als het kan. Onze aanpak is in de praktijk zeer succesvol. De afgelopen jaren hebben wij talloze cliënten naar tevredenheid geholpen. Wilt u ook ECHT goed geholpen worden? Neem dan snel contact met ons op. Het team van ECHT advocatuur staat altijd voor u klaar.

Ons team

Specialisatie, zodat de kennis ECHT tot een oplossing leidt. Specialisatie is wat een advocaat de beste in zijn vak maakt. Wij behandelen daarom niet alle rechtsgebieden maar alleen de rechtsgebieden waar we goed in zijn. ECHT goed!


ECHT Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.