Bert Jan Souman

Bert Jan Souman

ECHT Advocatuur

Epe

Over de advocaat

Bert Jan studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Bert Jan Souman is sinds 2004 advocaat en sinds 2007 aan ECHT advocatuur verbonden als advocaat en partner.
Bert Jan staat bij zijn cliënten bekend als een zeer betrokken en doortastende advocaat. Het is nooit leuk om in een geschil te belanden, maar als het dan toch gebeurt, dan bent u bij Bert Jan in goede handen. Met zijn scherpe blik en praktische kijk op het recht helpt Bert Jan zijn cliënten snel weer vooruit.

Specialisatie

Bert Jan heeft een boeiende rechtspraktijk. Het zwaartepunt hiervan ligt op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast heeft hij een gevarieerde proces- en adviespraktijk, met de nadruk op het ondernemingsrecht en het overeenkomstenrecht.

Met de specialisatieopleidingen Grotius Arbeidsrecht, Magna Charte Burgerlijk Procesrecht en AVDR Contractenrechten op zak, is Bert Jan dé specialist bij uitstek om u te voorzien van advies bij complexe vraagstukken. Hij is betrokken, daadkrachtig en is breed geïnteresseerd.
Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht, lid van de Vereniging incasso Advocaten en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten blijft hij op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen de advocatuur.

Persoonlijk

Maatschappelijk betrokken: dat is Bert Jan. De kennis en kunde die Bert Jan door de jaren heen heeft verzameld zet hij graag in op diverse vlakken. Bert Jan is actief (geweest) binnen diverse uiteenlopende besturen. Daarnaast is hij een fervent liefhebber van voetbal en met name van de voetbalcultuur. PEC Zwolle is zijn club maar de afgelopen decennia heeft hij vele andere clubs en stadions bezocht: ‘het gaat om de totaalbeleving’.

Talen: Nederlands, Engels, DuitsBert Jan Souman is advocaat bij ECHT Advocatuur in Epe en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 289 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 289 advocaten en meer dan 126 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.