Koen Horstman

Koen Horstman

ECHT Advocatuur

Epe

Over de advocaat

Koen studeerde Nederlands Recht aan de universiteit in Groningen, waar hij zich in de masterfase heeft gespecialiseerd in het privaatrecht. Na het afronden van zijn studie heeft Koen brede ervaring opgedaan bij een groot deurwaarderskantoor en incassobureau. In 2015 is Koen beëdigd tot advocaat en sindsdien is hij werkzaam voor ECHT advocatuur. Vanaf 2019 is hij partner bij ECHT.

Koen is een gedreven en gepassioneerd advocaat: hard als het moet en buigzaam en praktisch als het kan. Met duidelijke adviezen en een nuchtere kijk op de zaak zorgt hij ervoor dat zijn cliënten snel weer vooruit kunnen na een conflict.

Specialisatie

Koen heeft een brede, gevarieerde civiele proces- en adviespraktijk. Hij treedt op voor zowel particulieren als ondernemers. Door zijn brede scholing en werkervaring kan Koen zijn cliënten op veel rechtsgebieden bijstaan. De nadruk ligt daarbij op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, incasso’s en het burenrecht. Daarnaast heeft hij speciale interesse in het sportrecht en het insolventierecht waarin Koen onlangs een tweetal specialisatieopleidingen heeft afgerond.

Persoonlijk

Maatschappelijke en regionale betrokkenheid vindt Koen belangrijk. Om die reden is Koen als vrijwilliger betrokken bij de wetswinkels van Epe en Nunspeet. Verder is hij actief lid van de Ronde Tafel 102 Epe en de Rotary Club Epe. De tijd die dan nog overblijft spendeert Koen aan zijn gezin en aan het beoefenen van zijn hobby voetbal.

Talen: Nederlands, Duits en EngelsKoen Horstman is advocaat bij ECHT Advocatuur in Epe en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.