Suzanne Buitenkamp

Suzanne Buitenkamp

ECHT Advocatuur

Epe

Over de advocaat

Suzanne studeerde Nederlands privaatrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na het afronden van haar studie is Suzanne in 2009 beëdigd tot advocaat. Vanaf 2009 is zij werkzaam bij ECHT advocatuur.

Suzanne is een accurate en praktische advocaat met een proactieve houding. De benadering van Suzanne is resultaat gericht: zij streeft naar het behalen van de beste resultaten maar heeft ook oog voor alternatieve oplossingen. Steekwoorden die op Suzanne van toepassing zijn: enthousiasme en interesse in het recht, strijdlust, streven naar rechtvaardigheid, het samenbrengen van belangen en het behalen van duurzame oplossingen.

Specialisatie

Al deze elementen komen samen in Suzanne’s boeiende praktijk. Suzanne procedeert en adviseert regelmatig op het gebied van huurrecht, erfrecht, overeenkomstenrecht en bestuursrecht. Ook heeft Suzanne ruime ervaring in het faillissementsrecht. Zij heeft een specialisatieopleiding faillissementsrecht op zak en wordt daarnaast met enige regelmaat door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen.

Persoonlijk

Regionale betrokkenheid staat bij Suzanne hoog in het vaandel. Naast haar werkzaamheden bij ECHT advocatuur is Suzanne actief lid van de Ladies Circle in Epe, waarmee zij zich inzet voor diverse regionale goede doelen. Ook is zij actief in diverse besturen van verenigingen en stichtingen. De tijd die dan nog overblijft spendeert Suzanne onder meer aan het beoefenen van haar hobby hockey.

Talen: Nederlands, EngelsSuzanne Buitenkamp is advocaat bij ECHT Advocatuur in Epe en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.