mr. M.G. Eckhardt

mr. M.G. Eckhardt

Eckhardt Advocatuur

Den Haag

Over de advocaat

M.G. Eckhardt is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn studie heeft hij zich verdiept in de strafrechtelijke aansprakelijkheid van de behandelend arts.

Voordat hij in maart 2020 is gaan samenwerken met mr. Rens heeft hij jarenlang een eigen praktijk aan de Juliana van Stolberglaan gehouden. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als advocaat in Rotterdam en Den Haag en was hij werkzaam als griffier op de rechtbank Rotterdam.

Aan de hand van helder en duidelijk taalgebruik, brengt hij het standpunt van zijn cliënten kernachtig voor het voetlicht. Met zijn tomeloze inzet en door het maken van weloverwogen keuzes, boekt hij sterke resultaten. mr. M.G. Eckhardt is gespecialiseerd in strafzaken waaronder gewelds-, zeden- en drugsdelicten zaken. Ook heeft hij veel ervaring met zaken waarin cliënten worden verdacht van mensenhandel. Hij is een strafrechtadvocaat ‘pur sang’ en treedt in strafzaken op voor particulieren en ondernemingen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). mr. M.G. Eckhardt verleent ook rechtsbijstand aan jeugdigen die worden verdacht van een strafbaar feit en behartigt hij regelmatig de belangen van minderjarigen wanneer een uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling dreigt.

mr. M.G. Eckhardt is verder gespecialiseerd in psychiatrisch recht. Psychiatrisch recht omvat de rechtsbijstand aan cliënten welke zijn opgenomen of dreigen gedwongen te worden opgenomen in een psychiatrische instelling. Een opname wordt doorgaans als bijzonder ingrijpend ervaren en mr. M.G. Eckhardt schenkt deze groep cliënten extra aandacht op dit kwetsbare moment. Mr. M.G. Eckhardt is lid van de vereniging van psychiatrisch patiëntenrecht advocaten Nederland (vPAN).

Daarnaast is hij ook werkzaam binnen de Participatiewet waarin hij bijstandszaken behandelt.

Maarten heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Strafrecht, Jeugdrecht en Psychiatrisch patiëntenrecht.

Deze registratie verplicht Maarten elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Talen: Nederlands, Engelsmr. M.G. Eckhardt is advocaat bij Eckhardt Advocatuur in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 289 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 289 advocaten en meer dan 126 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.