Eillert & Van Lammeren Advocaten Enschede

Eillert & Van Lammeren Advocaten

Enschede

Over het kantoor

Eillert & Van Lammeren Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Enschede, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht.

Eillert & Van Lammeren Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Enschede, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. De advocaten van Eillert & Van Lammeren Advocaten zijn zeer ervaren en bedreven in het adviseren en procederen op deze vakgebieden en treden op voor zowel werknemers als werkgevers. Of het nu gaat over een ontslag, een loonvordering, een reorganisatie of een geschil over medezeggenschap, u bent verzekerd van deskundige rechtsbijstand. Onze aanpak is pragmatisch. Door goed te luisteren en door te vragen proberen we snel tot de kern van de zaak te komen. Samen met onze cliënt stellen we vast welke opties en wensen er zijn. Vervolgens gaan we voor het optimale resultaat. Dat lukt vaak in het kader van een onderhandeling, uitmondend in een vaststellingsovereenkomst. Soms is daar een procedure voor nodig. De route die wij nemen wordt enkel en alleen bepaald door uw belang. Wij werken veel op basis van offertes waardoor onze kosten vooraf bekend en transparant zijn. Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Ook dan kunnen wij u bijstaan. In de meeste gevallen komen de kosten dan voor rekening van de verzekeraar. Wij kunnen dit vooraf voor u nagaan en in contact treden met uw verzekeraar.


Eillert & Van Lammeren Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 191 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 191 advocaten en meer dan 62 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.