mr. Maarten van Os

mr. Maarten van Os

Reijnders Advocaten

Over de advocaat

Mijn naam is Maarten van Os. Na mijn studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik, na eerst een aantal jaar werkzaam te zijn geweest bij het Openbaar Ministerie in Utrecht, vanaf 2011 als advocaat werkzaam in de Eindhovense regio. Ik beschik over ruime ervaring op het gebied van het arbeidsrecht, contractenrecht en incasso’s.

Bij Reijnders advocaten geef ik zowel ondernemers als particulieren juridisch advies en sta ik hen bij in procedures.

Wat mij het meest aanspreekt binnen de advocatuur is de afwisseling. Geen dossier is hetzelfde en ik word bijzonder fanatiek van wederpartijen die hun afspraken niet nakomen of proberen onder verplichtingen uit te komen. Typerend voor mijn werkwijze is mijn praktische aanpak. Oplossingsgericht denken en een zaak van meerdere invalshoeken bekijken om voor mijn cliënten het beste resultaat te bereiken.

mr. Maarten van Os is advocaat bij Reijnders Advocaten.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.