Mr. M. (Marieke) Simons

Mr. M. (Marieke) Simons

ESQ Advocaten

Raamsdonksveer

Over de advocaat

Sinds 01 december 2016 ben ik werkzaam bij ESQ Advocaten. Eerst in de functie van juridisch medewerkster en sinds 28 juli 2017 als advocaat. Een fijn, laagdrempelig kantoor waar iedereen binnen kan lopen. Mijn werk als advocaat is afwisselend en uitdagend. Het werk wat wij doen heeft direct impact op het leven van onze cliënten, daarom zal ik me altijd voor 200% inzetten om een positief resultaat voor u te behalen in de zaak. Ik vind het ontzettende belangrijk dat mijn cliënten voelen dat ik hun belangen behartig en alles uit de zaak haal wat er mogelijk uit te halen valt. Dit kan soms betekenen procederen, onderhandelen en in een ander geval is een schikking de beste oplossing. Iedere zaak vraagt een unieke aanpak, een luisterend oor die tevens het juridisch relevante er voor u uitfiltert.

Mijn specialisaties liggen bij het personen – en familierecht, bestuurdersaansprakelijkheid, arbeidsrecht en huurrecht. Ik kan u bijstaan en zowel het Nederlands als het Engels.


Vestigingen


Mr. M. (Marieke) Simons is advocaat bij ESQ Advocaten in Raamsdonksveer en Breda.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.