ESQ Advocaten Geertruidenberg

ESQ Advocaten

Geertruidenberg

Over het kantoor

Advocaat voor Jouw Bedrijf

Bij ondernemen komt veel kijken. Ook juridische vraagstukken. ESQ Advocaten is er voor de ondernemer die hulp nodig heeft bij gave gebeurtenissen, zoals uitbreiding van het bedrijf. Ook zijn we er voor minder leuke aspecten van ondernemerschap, zoals de ontslagprocedure van een medewerker, of een zaak over wanprestatie. Oplossingen bieden is de kern van ons werk. Zodat u met vertrouwen en zekerheid kan handelen en vooral bezig kan zijn met het bouwen aan uw bedrijf. Door onze ervaring met het midden- en kleinbedrijf zijn we vaak méér dan advocaat. We denken mee over organisatorische zaken zoals bedrijfsvoering, strategie, maar ook randzaken die komen kijken bij de lancering van een nieuw product. In alles wat we doen zijn we snel, transparant en adviserend.

Advocaat voor Jouw Leven Jij bent werknemer, echtgenoot, partner, ouder of kind. Jij leidt een leven. Met pieken en dalen. Soms gelukkig, en soms minder gelukkig. Gebeurtenissen kunnen leiden tot juridische problemen. Gelukkig is er voor bijna alles een oplossing. Advocatuur kan die oplossing soms bieden. Of het nou gaat om problemen op het werk, thuis, met overheidsinstanties of in de relationele sfeer. ESQ Advocaten is er voor jou.


ESQ Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.