Mr. M. (Marieke) Simons

Mr. M. (Marieke) Simons

ESQ Advocaten

Geertruidenberg

Over de advocaat

Mr. Marieke Simons is sinds 2017 advocaat. Zij werkt in Geertruidenberg. Omdat het werk van een advocaat direct impact heeft op het leven van de cliënt, zet zij zich altijd voor 200% in om een positief resultaat te behalen in de zaak.

Ondernemers die hulp nodig hebben bij de leuke aspecten van het ondernemen, bijvoorbeeld de uitbreiding van het bedrijfof bij de minder leuke aspecten van het ondernemen als het ontslag van een medewerker, zijn bij advocaat Simons aan het juiste adres. Vanwege haar ervaring met het midden- en kleinbedrijf kan zij ook met u meedenken over organisatorische zaken als bedrijfsvoering, strategie en de randzaken bij de lancering van een nieuw product. 

Advocaat Marieke Simons vindt het ontzettende belangrijk dat haar cliënten voelen dat zij hun belangen behartigt en alles uit de zaak haalt wat er mogelijk uit te halen valt. Dit kan soms betekenen dat zij gaat procederen of onderhandelen. En soms houdt het in dat een schikking de beste oplossing is. Iedere zaak vraagt een unieke aanpak. Advocaat Simons is duidelijk over wat ze gaat doen, hoe ze dat gaat doen en hoelang dat duurt. Op die manier heeft u direct duidelijkheid over uw juridische geschil.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Marieke Simons inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.Mr. M. (Marieke) Simons is advocaat bij ESQ Advocaten in Geertruidenberg en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 325 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 325 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.