mr. S.B. Epozdemir

mr. S.B. Epozdemir

Fair Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Sidar Epozdemir is advocaat, gespecialiseerd in het strafrecht. Hij is mede-oprichter en partner van Fair advocaten. Sidar beschikt over ruime ervaring met het behandelen van strafzaken.

Naast een lange staat van dienst in de advocatuur was Sidar vier jaar lang officier van justitie en werkte hij een periode als advocaat-generaal bij het Openbaar Ministerie.

Sidar behaalde zijn bachelor aan de Universiteit van Maastricht (2010) en zijn master aan de Universiteit Leiden (2011). In zijn eerste periode als advocaat (2012-2019) was hij onder andere mede-oprichter van de voorloper van FAIR advocaten. Na zijn periode bij het OM werd hij op 2 juni 2023 opnieuw beëdigd als advocaat.

Sidar heeft een betrokken houding, korte lijnen en een heldere taal in huis voor zijn cliënten. Hij is een creatief jurist met veel doorzettingsvermogen. Sterk in woord en geschrift en altijd positief ingesteld.mr. S.B. Epozdemir is advocaat bij Fair Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.