mr. Faya Amien

mr. Faya Amien

Forsyte Advocaten

Rotterdam

Over de advocaat

Na haar studie financieel recht in Leiden en een cursus internationaal recht aan Duke is Faya Amien het bedrijfsleven ingerold. Zij is een paar jaar contractmanager bij een internationale uitgeverij geweest. Leuk werk, leuke omgeving, maar na een tijdje had ze het wel gezien: te weinig variatie en te weinig uitdaging. Amien ging zich dus oriënteren op een nieuwe baan. In haar vriendenkring zag zij mensen die bij de grote kantoren gingen werken en daar maar een klein radertje in het geheel werden. Tevens hoorde ze dat omzet genereren bij dat soort kantoren belangrijker werd geacht dan klanten helpen.

Daarom heeft ze voor Forsyte gekozen, want hier staat de mens centraal.

Het team van Forsyte is allround. De expertise van Faya ligt voornamelijk op het terrein van het contractrecht en fusies & overnames.

Faya spreek vloeiend Duits en Arabisch en kent de cultuur van het Midden-Oosten goed. Dat komt regelmatig zeer van pas.

Werken voor ondernemers is leuk, want waar zouden we zijn zonder hen? Met haar talent, kennis en ervaring kan mr. Amien voor hen echt het verschil maken.mr. Faya Amien is advocaat bij Forsyte Advocaten in Rotterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 185 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 185 advocaten en meer dan 96 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.