mr. Diane Smulders-Martens

mr. Diane Smulders-Martens

Gerritse Poelman Advocaten

Tilburg

Over de advocaat

In de dagelijkse praktijk richt ik mij voornamelijk op het personen- en familierecht in de breedste zin van het woord. Ik behandel echtscheidingszaken, maar ook zaken die gaan over omgang, gezag, alimentatie, erkenning en ontkenning van het vaderschap, ondertoezichtstelling en / of uithuisplaatsing en zaken op het gebied van het erfrecht.

 

Dat betekent dat ik de hele dag met en voor mensen werk. Iedere zaak heeft daarom naast een juridische kant ook een emotionele kant. Het is mijn taak om te zorgen dat alle aspecten aan de orde komen en dat een  goede (juridische) aanpak gevonden wordt, die past bij de specifieke aard van de zaak en de persoonlijke belangen van de cliënt.

Het belang van de kinderen staat steeds meer voorop. Dat is niet alleen mijn overtuiging maar dit is inmiddels ook in wet- en regelgeving opgenomen.  Mede om die reden is het in mijn ogen belangrijk om te zoeken naar een oplossing waar beide partijen mee kunnen leven, zodat de kinderen zo weinig mogelijk worden belast. Indien een oplossing in onderling overleg tussen partijen niet tot de mogelijkheden behoort,  (‘It takes 2 to tango”) dan ben ik ervaren en professioneel om uw belangen te behartigen.mr. Diane Smulders-Martens is advocaat bij Gerritse Poelman Advocaten in Tilburg en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 173 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 173 advocaten en meer dan 58 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.