mr. Jurgen van Berkel

mr. Jurgen van Berkel

Gerritse Poelman Advocaten

Tilburg

Over de advocaat

Mr. Jurgen van Berkel is sinds 1993 werkzaam in de advocatuur. Hij is advocaat in Tilburg en hij is specialist in het ondernemingsrecht. Omdat advocaat Van Berkel ervaring heeft met het ondernemen kan hij invoelen wat ondernemers beweegt en wij zij van een advocaat verlangen. Zijn streven is om cliënten een persoonlijke, praktische aanpak in juridische kwesties te bieden. 

Ondernemers met juridische vraagstukken zijn bij advocaat Van Berkel aan het juiste adres. Het ondernemingsrecht gaat onder andere over het beoordelen van contracten, adviseren over vennootschappen en het begeleiden van een overname van een onderneming.

Advocaat Jurgen van Berkel komt snel en deskundig tot de kern van de zaak. Hij beoordeelt met welke strategie je tot het beste resultaat komt en ook gaat hij na of het zinvol is om een procedure te starten of dat een andere weg geschikter is om het resultaat te bereiken. Hierbij staat het bieden van kwaliteit hoog in het vaandel. De belangen van de cliënt staan altijd voorop.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Jurgen van Berkel inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven. 

 mr. Jurgen van Berkel is advocaat bij Gerritse Poelman Advocaten in Tilburg en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 174 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 174 advocaten en meer dan 59 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.