Gimbrère International Advocaten Amsterdam

Gimbrère International Advocaten

Amsterdam

Over het kantoor

Gimbrère International Advocaten is een jong en vernieuwend advocatenkantoor, gespecialiseerd is in het adviseren van innovatieve ondernemers en particulieren. Wij verwelkomen juist ook in de advocatuur het digitale tijdperk, het werken met vaste prijsafspraken en het kort en bondig adviseren van u als ondernemer. Of het nu een kwestie met uw start-up, pop-up store, conceptstore, lang bestaand (familie)bedrijf of een particuliere kwestie betreft, wij helpen u graag verder.

Met een praktische en persoonlijke aanpak behoeden wij ondernemers voor juridische valkuilen Wij hebben gemerkt dat onze cliënten veel meer hebben aan een correct en duidelijk antwoord op hun vragen in plaats van een (te) theoretische uiteenzetting van de casus. Wij ondernemen met u mee, komen graag een keer langs en bieden u juridisch maatwerk. Mede doordat ons kantoor in Amsterdam deel uitmaakt van Gimbrère Advocaten kunt u rekenen op juridische full service ondersteuning op hoog niveau. Wij staan voor vertrouwen en duidelijkheid. Wij kijken verder dan vandaag en anticiperen op de constante veranderingen in de maatschappij en wetgeving. Een duurzame en praktische oplossing staat altijd voorop, maar we gaan een procedure – als het niet anders kan – zeker niet uit de weg.


Gimbrère International Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 102 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 102 advocaten en meer dan 49 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.