Frank Penders

Frank Penders

Gimbrère International Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Frank is een gedreven en ervaren advocaat in ondernemings- en arbeidsrechtkwesties. Een echte specialist in contractenrecht en op deze manier betrokken bij veel startende en volwassen ondernemingen.

Contracten behoren waterdicht te zijn, maar soms ontstaan er toch geschillen. Frank beschikt over ruime ervaring om deze zakelijke geschillen met een maximaal haalbaar resultaat goed op te lossen. Een advocaat met ruime proceservaring die de taal van de ondernemer spreekt.

Frank is ook gespecialiseerd in het arbeidsrecht en helpt zowel werknemers als werkgevers bij ontslagkwesties, arbeidsconflicten, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties.

Omdat Frank in het verleden zowel werknemers als werkgevers heeft bijgestaan is hij uitstekend in staat om ontslagkwesties van beide kanten te belichten om de juiste afweging in elke zaak te maken.

Frank wordt door zijn cliënten omschreven als doortastend, pragmatisch en resultaatgericht.Frank Penders is advocaat bij Gimbrère International Advocaten in Amsterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.