Frank Penders

Frank Penders

Gimbrère International Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Mr. Frank Penders is advocaat sinds 2010, hij werkt in Amsterdam. Hij is een gedreven en ervaren advocaat. Hij staat startende en volwassen ondernemingen bij in het opstellen en onderhandelen van overeenkomsten. Daarnaast zijn ondernemers bij hem op het juiste adres met vragen over het arbeidsrecht en met vragen over de juridische kant van het ondernemen.

Contracten behoren waterdicht te zijn, maar soms ontstaan er toch geschillen. Advocaat Frank Penders beschikt over ruime ervaring en daarom weet hij deze zakelijke geschillen met een maximaal haalbaar resultaat op te lossen. Hij is een advocaat met ruime proceservaring. Ideaal is dat hij de taal van de ondernemer spreekt. 

Advocaat Penders is daarnaast gespecialiseerd in het arbeidsrecht en hij helpt zowel werknemers als werkgevers bij ontslagkwesties, arbeidsconflicten, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties. In het verleden stond hij zowel werknemers als werkgevers bij en daarom is hij uitstekend in staat om ontslagkwesties van beide kanten te belichten om de juiste afweging in te maken.

Advocaat Frank Penders wordt door zijn cliënten omschreven als doortastend, pragmatisch en resultaatgericht. Hij voorziet zijn cliënten van praktische adviezen, zoekt pragmatische oplossingen maar schuwt de confrontatie niet als dat nodig is. Hij combineert kwaliteit met een creativiteit, om zo tot de beste oplossing voor de cliënt te komen.  

Wilt u dat advocaat Frank Penders uw belangen behartigt? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven. 

 Frank Penders is advocaat bij Gimbrère International Advocaten in Amsterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 165 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 165 advocaten en meer dan 56 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.