mr. P.J.H.C. Glenz

mr. P.J.H.C. Glenz

Glenz Advocatenkantoor

Landgraaf

Over de advocaat

Mr. Paul Glenz is in september 1995 beëdigd als advocaat.

Familierecht is één van de speerpunten binnen zijn praktijk. Echtscheidingen, alimentatiekwesties, verdelingen, omgang en gezag, alsmede bemiddeling (Mediation) behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

Naast de familierechtpraktijk voert mr. Glenz een algemene praktijk met bijzondere aandacht voor arbeidsrecht en verbintenissenrecht.

Het kantoor van mr. Glenz is laagdrempelig. Mr. Glenz heeft niet enkel aandacht voor de juridische aspecten van een zaak, maar ook voor de menselijke kant van zijn cliënten. Uitgangspunt is om tezamen met de cliënten een bevredigende oplossing voor het juridisch probleem te vinden.

Heldere uitleg en duidelijke afspraken voorafgaande aan de behandeling van een zaak vormen altijd de basis van een opdracht.mr. P.J.H.C. Glenz is advocaat bij Glenz Advocatenkantoor in Landgraaf en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 312 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 312 advocaten en meer dan 145 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.