mr. Kees van Overloop

mr. Kees van Overloop

Huisman Advocaten

Over de advocaat

Kees is een advocaat met een economische achtergrond. Hij is zeer breed opgeleid, maar heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd.

Bij Kees staat een praktische oplossing voorop, maar als het nodig is dan wordt er met volle inzet geprocedeerd. De laatste jaren heeft Kees veelvuldig (in rechte) opgetreden in arbeidszaken voor werkgevers, maar ook voor werknemers, bijv. als er een ontslag op staande voet (opzegging wegens een dringende reden) aan de orde was of wanneer de werkgever (onterecht) een beroep deed op een concurrentiebeding. Hij kent dan ook ‘beide kanten van de medaille’. Ook voor incasso’s bent u bij hem aan het juiste adres. Een brief van een advocaat wil nog al eens een verschil maken. Kees heeft ook veel kennis van faillissementsrecht, hij is curator, maar hij staat ook bestuurders van (failliete) vennootschappen, bijv. als het gaat om de positie tegenover de bank.

Kees is privaatrechtelijk afgestudeerd en hij schreef een rechtsvergelijkende scriptie op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Na het afronden van zijn rechtenstudie heeft hij eerst bij een grote schadeverzekeraar gewerkt. Daarna heeft Kees ruime ervaring opgedaan als letselschaderegelaar.

In 2013 heeft Kees de INSOLAD/Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met succes voltooid (cum laude) en in december 2015 heeft Kees met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht gevolgd (cum laude).

De volgende onderwerpen hebben de speciale aandacht van Kees: Wet Werk en Zekerheid (WWZ), (vernietiging) ontslag op staande voet, ontbinding arbeidsovereenkomst, proeftijdbeding, concurrentiebeding, beëindigingsovereenkomst, transitievergoeding, billijke vergoeding, medezeggenschapsrecht, opdrachtovereenkomst, cao, bedrijfsongevallen, flexwet, algemene voorwaarden, bemiddelingsovereenkomst, klachtplicht, non-conformiteit, beroepsaansprakelijkheid, reorganisatie, doorstart, pandrecht, hypotheekrecht, zekerheidsrechten algemeen, bestuurdersaansprakelijkheid, (onrechtmatig) beslag, handelsnamen en merkenrecht.

mr. Kees van Overloop is advocaat bij Huisman Advocaten.

Uurtarieven Omnius advocaten

Deelnemende advocaten bij Omnius werken met 4 vaste uurtarieven. Afhankelijk van de ervaring en specialisaties van de advocaat.
€ 120, 00
Junior advocaat
€ 170, 00
Medior advocaat
€ 220, 00
Senior advocaat
€ 280, 00
Specialist
Afhankelijk van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt, wordt bekeken welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief geldt. Neem contact op met de intakebalie om te weten welk type advocaat het beste past bij uw situatie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.