• 7 dagen per week bereikbaar
 • De best passende juridische oplossing
 • Ruim 260 ervaren advocaten
 • Garantie voor service en kwaliteit

Locatie

De Haan strafrechtadvocaten

Turfsingel 33

9712 KJ Groningen

Nederland

Route
Bericht sturen

De Haan strafrechtadvocaten

Turfsingel 33

9712 KJ Groningen

Specialisaties

Uurtarieven

€ 120, 00

Advocaat

€ 170, 00

Ervaren advocaat

€ 220, 00

Specialist

Het te hanteren tarief wordt bepaald op basis van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt. Per situatie wordt beoordeeld welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief van toepassing is op uw situatie.

De Haan strafrechtadvocaten

Groningen

Omnius uurtarief

€ , 00

De Haan strafrechtadvocaten

Turfsingel 33

9712 KJ groningen

Bericht sturen

Over het kantoor

 

“Het strafrecht is voor ons vertrouwd terrein en daarom bent u bij ons verzekerd van deskundig advies en bijstand!”

Specialisaties / rechtsgebieden

Het zal u maar overkomen: vroeg in de ochtend wordt u door de politie meegenomen naar het politiebureau. U hoort dat u verdacht wordt van een misdrijf en dat u in elk geval nog een aantal dagen blijft vast zitten. Op dat moment is alles onzeker voor u. U vraagt zich af wat er verder gaat gebeuren en wat de gevolgen kunnen zijn. Het is dan van groot belang om snel een deskundige advocaat in te schakelen. De strafrechtadvocaten van De Haan hebben de ervaring en kennis om u goed met raad en daad bij te staan!

Bijstand van een strafrechtadvocaat

Contact met politie of justitie komt vaak onverwachts en het kan sneller gebeuren dan u wellicht denkt. Denk bij voorbeeld aan de inname van uw rijbewijs door de politie omdat u te hard heeft gereden. Ook wanneer u niet op het politiebureau vast zit, is het zaak dat u tijdig advies inwint bij een advocaat die op de hoogte is van de spelregels van het strafrecht. Met hem of haar kunt u de zaak van A tot en met Z in alle vertrouwelijkheid bespreken. Ook zal de advocaat u bijstaan in de contacten met justitie. Onze advocaten trachten vaak al voordat het eigenlijke strafproces is begonnen in overleg met justitie de vervelende gevolgen voor u te beperken. Bij voorbeeld door een transactie of een sepot te bepleiten bij de officier van justitie. Mocht u toch voor de rechter moeten verschijnen, dan staan wij u uiteraard op de zitting bij.

 

Wij behandelen allerlei soorten strafzaken zoals:

 

 • Rijden onder invloed
 • Winkeldiefstallen,

Maar ook in juridisch opzicht complexere en zwaardere zaken zoals:

 

 • Grootschalige fraude,
 • Zedenzaken,
 • Moordzaken.

Ook economische delicten (zoals overtreding van de milieuwetgeving of het vuurwerkbesluit) worden door ons behandeld, evenals zaken in hoger beroep en in cassatie bij de Hoge Raad.

Strafrechtspecialisten

Onze advocaten zijn in het strafrecht gespecialiseerd en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten, dé specialistenvereniging van strafrechtadvocaten.

 

Het strafrecht is voor ons vertrouwd terrein en daarom bent u bij ons verzekerd van deskundig advies en bijstand!

De Haan strafrechtadvocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Hoe werkt Omnius?

Stap 1: Leg uw probleem voor
Leg uw probleem voor aan de juristen van de Omnius Intakebalie. Per mail, Whatsapp of via 088 – 629 00 29. De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Stap 2: Uw aanvraag wordt geanalyseerd
De juristen van de intakebalie geven u een eerstelijns advies en helpen u bij het kiezen van de juiste juridische oplossing. Zo nodig helpen zij u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag..
Stap 3: Contact met de juiste advocaat
De advocaat neemt in principe dezelfde dag nog contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek met de advocaat worden de vervolgstappen en de te maken kosten besproken. Komt u hier samen uit, dan zal de advocaat met uw zaak aan de slag gaan.
Bel met de intakebalie
088 - 374 79 17
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 44 70 67 12

Stel vrijblijvend uw vraag

Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en verzonden via SSL.

Waarom Omnius?

Waarom Omnius?

Omnius is een formule voor juridische diensten voor particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen.

Omnius biedt als eerste en enige in Nederland trapsgewijze juridische dienstverlening aan waardoor altijd de juiste, best passende en meest kostenefficiënte juridische oplossing kan worden gekozen.

Omnius heeft met 50 deelnemende zelfstandige advocatenkantoren en ruim 350 ervaren, vakkundige en onafhankelijke advocaten, het grootste advocatennetwerk van Nederland waarin alle advocaten worden samengebracht in de Omnius-formule waardoor kwaliteit en service worden gewaarborgd.

Alle advocaten zijn gebonden aan het Omnius keurmerk voor klanttevredenheid.

 • Omdat het ook anders kan!
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Omnius Keurmerk
 • Trapsgewijze juridische hulp
 • Overal in Nederland
 • Als beste beoordeeld
Locaties kantoren: Groningen,

Omnius is het grootste kwaliteitsnetwerk van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren.
Omnius is een initiatief van OmniLegal. Wij hechten veel waarde aan geheimhouding en privacy.
Meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid. Copyright © 2012 - 2017 OmniLegal B.V.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten