mr. Meike Lubbers

mr. Meike Lubbers

De Haan strafrechtadvocaten

Over de advocaat

Meike is een kritische advocaat die analytisch en juridisch sterk is en een zaak tot op de bodem uitzoekt. Ze knokt voor haar cliënten en werkt met de cliënt samen om tot het beste resultaat te komen.

Dat Meike van aanpakken houdt blijkt uit haar cv. Tijdens haar studie liep ze stage bij verschillende gerenommeerde strafrechtkantoren en voordat ze in 2015 werd beëdigd als advocaat, verbleef ze zes maanden in de Verenigde Staten om daar te werken bij de Federal Public Defender in Nashville (Tennessee). Na haar studie werkte zij enige tijd voor het Openbaar Ministerie waarna zij in 2014 de overstap maakte naar De Haan Advocaten & Notarissen.

Haar scriptie ‘De waarde van de ambtsedige waarheid’ is door Celsus Juridische Uitgeverij als boek uitgegeven. In dit boek (ISBN: 978-90-8863-154-2) onderzoekt Meike de betrouwbaarheid en de bewijswaarde van het ambtsedige proces-verbaal van de opsporingsambtenaar. Meike heeft met succes deelgenomen aan meerdere pleitwedstrijden waarbij zij in 2011 de Nationale Pleitwedstrijd won.

Meike behandelt strafzaken van uiteenlopende complexiteit en omvang. Cliënten kunnen ook bij haar terecht met zaken op het vlak van economisch strafrecht (zoals fraude- en milieudelicten) en bestuurs(straf)recht. Voor dringende zaken is Meike ook buiten kantooruren te bereiken.

mr. Meike Lubbers is advocaat bij De Haan strafrechtadvocaten.

Uurtarieven Omnius advocaten

Deelnemende advocaten bij Omnius werken met 4 vaste uurtarieven. Afhankelijk van de ervaring en specialisaties van de advocaat.
€ 120, 00
Junior advocaat
€ 170, 00
Medior advocaat
€ 220, 00
Senior advocaat
€ 280, 00
Specialist
Afhankelijk van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt, wordt bekeken welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief geldt. Neem contact op met de intakebalie om te weten welk type advocaat het beste past bij uw situatie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.