mr. Lucien J. van Gastel

mr. Lucien J. van Gastel

Haacker & Van Gastel Advocaten

Amstelveen

Over de advocaat

Mr. Lucien van Gastel heeft ruim 17 jaar ervaring als advocaat, hij werkt in Amstelveen. Hij is een doortastende en ervaren advocaat. In de afgelopen jaren stond hij, met succes, veel Nederlandse en buitenlandse ondernemers, DGA’s en bedrijven bij.

Of het nu gaat om het opstellen van een contract of het adviseren over een aandeelhoudersgeschil, het begeleiden van een bedrijfsovername, het incasseren van geldvorderingen, het leggen van conservatoir beslag of het voeren van kort geding procedures, advocaat Lucien van Gastel weet met zijn aanpak altijd het maximale resultaat voor zijn cliënten te behalen.

Advocaat Van Gastel is ondernemer en daarom begrijpt hij als geen ander wat het belang van een goede kosten-baten analyse is. Hij geeft de cliënt daarom altijd een duidelijk advies over de beste aanpak om het juridische probleem op te lossen.

Hij is doortastend, deskundig en betrokken. Bij hem krijgt u geen wollig juridisch geneuzel te horen: hij heeft u heldere en bruikbare adviezen. Bijzonder aan advocaat Lucien van Gastel is dat hij (beperkt) Hongaars spreekt. Zijn specialiteit en passie ligt bij het procederen bij rechtbanken, gerechtshoven en de Ondernemingskamer.

Wilt u dat advocaat Lucien van Gastel uw belangen behartigt? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. Lucien J. van Gastel is advocaat bij Haacker & Van Gastel Advocaten in Amstelveen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 239 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 239 advocaten en meer dan 89 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.