mr. Lucien van Gastel

mr. Lucien van Gastel

Haacker & Van Gastel Advocaten

Amstelveen

Over de advocaat

Lucien is een doortastende en ervaren advocaat (ruim 17 jaar ervaring) in het ondernemingsrecht, contractenrecht en proces- en incassorecht. Een specialist die de afgelopen jaren veel Nederlandse en buitenlandse ondernemers, DGA’s en bedrijven heeft bijgestaan. En met succes.

Of het nu gaat om het opstellen van een contract tot het adviseren over een aandeelhoudersgeschil, het begeleiden van een bedrijfsovername, het incasseren van geldvorderingen, leggen van conservatoir beslag of het voeren van kort geding procedures, Lucien weet met zijn aanpak altijd het maximale resultaat voor zijn cliënten te bereiken.

Lucien is naast het adviseren en procederen voor cliënten ook zelf ondernemer en begrijpt als geen ander het belang van een goede kosten-baten analyse van een zaak en het geven van een duidelijke aanpak van een zaak. Een intake onder het genot van een kop koffie is altijd kosteloos.

Cliënten omschrijven Lucien als doortastend, deskundig en betrokken.

Tarief: De tarieven variëren tussen de 125 euro (standaard werk) en 220 euro (specialistische zaken). Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met vaste tarieven en het maken van prijsafspraken is mogelijk.

Talen: Lucien spreekt tevens Engels, Duits en (beperkt) Hongaars.mr. Lucien van Gastel is advocaat bij Haacker & Van Gastel Advocaten in Amstelveen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 129 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 129 advocaten en meer dan 64 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.