Hamburger Advocaten Amstelveen

Hamburger Advocaten

Amstelveen

Over het kantoor

Mr. Marty L. Hamburger is in 1995 in Nederland gestart als advocaat in het scheepvaart- en visserijrecht, maar heeft daarnaast sinds de jaren tachtig een veelzijdige internationale praktijk opgebouwd, met name door haar ervaring als jurist in Zwitserland. In die fase heeft zij een voorliefde voor huurrecht / huur bedrijfsruimte alsmede personen- en familierecht ontwikkeld.

Zij breidde haar kennis van het verbintenissenrecht uit en specialiseerde zich in het erfrecht. Zij heeft de specialisatieopleiding Magna Charta leergang 2015/2016 met goed gevolg afgelegd, alsmede de IMFO opleiding erfrecht in 2014 en is aspirant lid van de VEAN de vereniging voor erfrecht advocaten. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het huwelijksvermogensrecht; zij volgde verschillende opleidingen onder andere tot gecertificeerd mediator en forensisch mediator, hetgeen resulteerde in een benoeming als forensisch mediator voor verschillende Rechtbanken/Gerechtshoven. Bovendien is zij coach en collaboratieve lawyer. Dit houdt in dat zij met dezelfde gespecialiseerde advocaten in teamverband samenwerkt om tot een overeenkomst te komen buiten de rechter om. Deze methode is uit Amerika en Canada komen overwaaien en oogst ook veel succes in Nederland. Mr M.L. Hamburger is lid van de vFAS (Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators), de Vereniging Collaborative Divorce Holland (Overlegscheiding) en het NMv. In het verleden heeft mr. M.L. Hamburger kennis opgedaan op het gebied van het hippisch recht. Zij heeft zelf een prominente rol gespeeld bij de allereerste Europese Maccabiade voor dressuur ruiters, te Berlijn in 2015, te vergelijken met de Olympische spelen. Zij heeft columns in paardenmagazines geschreven en is lid van een vragen panel dat juridische kwesties rond de aanschaf van een paard beantwoordt. Mr. M.L. Hamburger heeft als voorzitter een bijzondere band met de stichting Bauhaus buildings, die zich bezig houdt met de restauratie van gebouwen en huizen die in de Bauhaus stijl in de jaren dertig zijn gebouwd. De stichting is mede werkzaam aan een Europees project ter behoud van de Bauhaus Buildings rondom de Middelandse zee. Als advocaat met internationale juridische kennis worden verschillende vraagstukken door de stichting aan haar en haar kantoorgenoten en advocatenkantoren ter plaatse voorgelegd.


Hamburger Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.