mr. Dennis Brugge

mr. Dennis Brugge

Helderecht Advocaten

Apeldoorn

Over de advocaat

Dennis Brugge werd na afronding van zijn studie in Groningen in 2006 beëdigd als advocaat en is van meet af aan verbonden aan ons kantoor, sinds 2009 als partner.

Dennis Brugge treedt overwegend op voor ondernemers. Hij is in denken en doen ondernemer met de specialistische kennis van een advocaat. Hij is mede daardoor de perfecte gesprekspartner voor ondernemers. Hij verstaat de taal en heeft aan een half woord genoeg. Dennis is een empathische en gedreven advocaat, neemt zijn klant (waar nodig) bij de hand en zorgt voor een zo goed mogelijk resultaat voor zijn klant. Hij vecht daarbij waar nodig en lost op waar mogelijk, uiteraard met oog voor de (financiële) belangen van zijn klant.

In de praktijk heeft Dennis Brugge zich jarenlang bezig gehouden met de vele facetten van het algemeen civiele recht, waardoor hij op veel rechtsgebieden zijn klanten kundig kan bijstaan. In de dagelijkse praktijk is Dennis vooral werkzaam binnen het ondernemingsrecht, waarbij hij eerder aangeeft het “ondernemersrecht”. Daarmee verwijst hij naar zijn bijstand aan de ondernemer, die met meer dilemma’s zit dan strikt genomen vallen onder het ondernemingsrecht. Hij behandelt daarnaast geregeld vraagstukken over intellectuele eigendom (merkenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht).


Vestigingen


mr. Dennis Brugge is advocaat bij Helderecht Advocaten in Apeldoorn en Arnhem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 262 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 262 advocaten en meer dan 103 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.