mr. Hajo Coumou

mr. Hajo Coumou

Helderecht Advocaten

Apeldoorn

Over de advocaat

Achtergrond

Hajo is in 1995 zijn loopbaan begonnen bij Centraal Beheer Achmea te Apeldoorn als letselschadebehandelaar. Vanaf februari 2001 was hij werkzaam als advocaat en curator in faillissementen, surséances van betaling en schuldsaneringen. Vanaf september 2009 is Hajo als directeur-vennoot werkzaam bij Helderecht Advocaten te Apeldoorn.

Hajo adviseert particulieren en bedrijven over hun juridische positie. Hij gebruikt zijn ruime ervaring als advocaat en curator op de gebieden van vermogensschade, letselschade, faillissementen en nalatenschappen.

Als hobby tekent Hajo graag. Helderecht Advocaten gebruikt deze illustraties wekelijks op de website bij de nieuwsberichten en de blogs van de advocaten.

Rechtsgebieden

 • Ondernemingsrecht
 • Insolventierecht
 • Letselschade
 • Erfrecht
 • Procesrecht
 • Tuchtrecht

Specialisatie

 • Insolventies (faillissementen)
 • Erfrecht
 • Letselschade

Hajo is lid van de Vereniging voor Erfrecht Advocaten (VEAN) en (aspirant)lid van de Vereniging voor Insolventie Advocaten (INSOLAD).


Vestigingen


mr. Hajo Coumou is advocaat bij Helderecht Advocaten in Apeldoorn en Arnhem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 240 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 240 advocaten en meer dan 90 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.