mr. Colin Houth

mr. Colin Houth

Helderecht Advocaten

Apeldoorn

Over de advocaat

Mr. Colin Houth is sinds 2016 advocaat, hij werkt in Apeldoorn. Zijn jarenlange topsportervaring in de voetbalwereld neemt hij mee in zijn werk: hij is erg gedreven in het behalen van het door u gewenste resultaat. Hij gaat een juridisch duel niet uit de weg, tegelijkertijd zoekt hij naar een doelgerichte oplossing die niet ingrijpender is dan noodzakelijk.

Advocaat Colin Houth adviseert en procedeert onder meer in zaken over contractenrecht. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een overeenkomst, dan kan hij alle afspraken voor u op papier zetten en ontsnappingsclausules opnemen. Als de wederpartij de afspraken niet nakomt dan helpt hij u om het geschil op te lossen: hij heeft alle benodigde kennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Ook adviseert en procedeert advocaat Houth over aansprakelijkheid. Bijvoorbeeld als u aansprakelijk gesteld wordt voor productschade of als de wederpartij stelt dat u verantwoordelijk bent voor het niet nakomen van een contract. Bij deze advocaat in Amersfoort bent u dan aan het juiste adres: hij gaat op zoek naar het antwoord op de vraag of u inderdaad aansprakelijk bent en hij zoekt een doelgerichte oplossing voor uw geschil.  

Als u een doeltreffende en betrokken juridische oplossing zoekt voor uw juridische probleem, dan bent u aan het juiste adres van advocaat Colin HouthNeem daarom direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.


Vestigingen


mr. Colin Houth is advocaat bij Helderecht Advocaten in Apeldoorn en Arnhem.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.