mr. Sule Karagan

mr. Sule Karagan

Helderecht Advocaten

Apeldoorn

Over de advocaat

Mr. Sule Karagan is al ruim 15 jaar als advocaat. Zij werkt in Apeldoorn. Bedrijven en ondernemers kunnen bij haar terecht voor juridische bijstand op het gebied van het arbeidsrecht en het insolventierecht. Bijvoorbeeld als u te maken heeft met een surseance van betaling of een faillissement.

Advocaat Sule Karagan staat erom bekend dat zij zich vol passie inzet voor haar cliënten, daarom is ze als het nodig is ook buiten kantoortijden bereikbaar. Zowel in als buiten de rechtbank verdedigt zij de belangen van ondernemers en bedrijven. Advocaat Karagan heeft veel proceservaring, waardoor zij snel en efficiënt een inschatting van de kansen in een procedure geeft. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent. Zij heeft een praktische benadering, met als doelstelling om het beste resultaat te behalen voor cliënten.

Als u een doeltreffende en betrokken juridische oplossing zoekt dan bent u aan het juiste adres van advocaat Karagan. Zij is een ervaren advocaat, staat bekend om haar heldere communicatie en het belang van de cliënt is bij haar altijd leidend.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Sule Karagan inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.


Vestigingen


mr. Sule Karagan is advocaat bij Helderecht Advocaten in Apeldoorn en Arnhem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 239 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 239 advocaten en meer dan 89 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.