mr. Sule Karagan

mr. Sule Karagan

Helderecht Advocaten

Apeldoorn

Over de advocaat

Achtergrond

Sule Karagan is op 1 september 2009 in dienst getreden bij Helderecht Advocaten. Zij is op 23 augustus 2002 beëdigd als Advocaat bij de Rechtbank te Utrecht. Tot 1 september 2009 heeft zij bij twee andere advocatenkantoren gewerkt. Zij trad op als curator en bewindvoerder in faillissementen en WSNP’s. Nog steeds is Sule actief in het insolventie- en faillissementsrecht.

Sule is een doorbijter en zet zich dan ook vol passie in voor haar cliënten. Vandaar dat haar cliënten lovend zijn over haar optreden in, maar ook buiten de rechtbank. Daarnaast heeft Sule gedurende haar carrière veel proceservaring opgedaan. Zij kan dan ook snel en efficiënt een inschatting van de kansen in een procedure geven.

Sule verleent advies en bijstand aan bedrijven en particulieren, met aandacht voor de ondernemers.

In haar vrije tijd vindt Sule het leuk om de banden met haar vrienden aan te halen.

Rechtsgebieden

Sule is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft tevens uitgebreide ervaring op het gebied van insolventierecht. Tenslotte is Sule gespecialiseerd in het erfrecht en zaken omtrent letselschade. Ook deze rechtsgebieden kennen geen geheimen voor haar.

Specialisaties

 • Arbeidsrecht
 • Insolventierecht
 • Erfrecht
 • Letselschade

Vestigingen


mr. Sule Karagan is advocaat bij Helderecht Advocaten in Apeldoorn en Arnhem.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.