mr. Ekrem Karharman

mr. Ekrem Karharman

Helderecht Advocaten

Apeldoorn

Over de advocaat

‘Een goed advies vooraf kan u een hoop ellende besparen. Veelal vergeten mensen dat de eerste stappen in een zaak bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat. Je kunt maar beter zorgen voor een goed advies vooraf om erger te voorkomen.’

Achtergrond

Het bovenstaande is alvast een eerste advies van Ekrem Karharman, die sinds 2009 is verbonden aan Helderecht Advocaten. Daarvoor heeft Ekrem bij Eiffel gewerkt, waarvoor hij op projectbasis werkzaamheden heeft verricht bij de provincie Gelderland, Rijkswaterstaat, de IND en ARAG Rechtsbijstand.

In zijn praktijk wordt Ekrem getypeerd als betrokken, betrouwbaar en terzake kundig. Bij het behandelen van dossiers gaat Ekrem voor het beste resultaat voor zijn cliënten. Soms kan het beste resultaat worden behaald door een gerechtelijke procedure te voeren, maar veelal heeft een schikking de voorkeur. Beide partijen hebben dan zeggenschap over het eindresultaat en is er geen sprake van een winnaar of een verliezer.

Ekrem is momenteel toezichthouder bij een woningbouwcorporatie in Veenendaal, en heeft vanaf 2006 verschillende commissariaten en toezichthoudende functies vervuld bij onder andere het voormalige Bureau Jeugdzorg Overijssel, Stichting Travers en Stichting De Goede Woning. Daarnaast heeft Ekrem een grote voorliefde voor tafeltennis, welke sport hij ook in competitieverband uitoefent. Hij is ook betrokken bij de afdeling Oost van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) als lid van de bezwarencommissie.

Rechtsgebieden

Ekrem is werkzaam op de algemene praktijk, met name op het gebied van arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Daarnaast heeft Ekrem ruime ervaring in het voeren van (gerechtelijke) procedures en geschillen.

Op arbeidsrechtelijk vlak staat Ekrem zowel werknemers als werkgevers bij, waaronder executives en directeuren. Ekrem kan u onder meer bijstaan in uw kwestie omtrent het ontslagrecht, overgang van onderneming, arbeidsongeschiktheid en concurrentie- en/of relatiebedingen.

In het personen- en familierecht staat Ekrem cliënten bij op, onder andere, het gebied van echtscheidingen, zorg- en omgangsregelingen en alimentatiekwesties.


Vestigingen


mr. Ekrem Karharman is advocaat bij Helderecht Advocaten in Apeldoorn en Arnhem.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 165 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 165 advocaten en meer dan 56 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.