mw. mr. E. Kweens

mw. mr. E. Kweens

Advocatenkantoor Braakman

Over de advocaat

Na de afronding van mijn studie aan de Universiteit van Tilburg in 2010, ben ik direct als advocaat beëindigd en aan de slag gegaan bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven. De eerste jaren heb ik een algemene praktijk gevoerd, waardoor ik ervaring heb opgedaan binnen diverse rechtsgebieden. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het sociale zekerheidsrecht. Ik ben lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Braakman Advocaten in Helmond. Naast personen- en familierecht en sociaal zekerheidsrecht, verdiep ik mij tevens in zaken op het gebied van huurrecht.

De diversiteit in zaken en cliënten maakt mijn werk interessant en uitdagend. Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik vind het belangrijk om niet alleen oog te hebben voor de juridische kant van de zaak, maar ook voor de persoonlijke kant van de zaak. Een gerechtelijke procedure kan immers grote gevolgen hebben (echtscheiding, wel of geen uitkering, wel of geen huurwoning). Ik zoek daarom samen met de cliënt naar een aanpak die past bij de zaak en de cliënt. Met de input van de cliënt en mijn juridische kennis, probeer ik een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dat kan door middel van een procedure, maar dat hoeft niet. Ik geef, zeker wanneer kinderen bij een zaak betrokken zijn, de voorkeur aan een minnelijke regeling. Als dit echter niet mogelijk blijkt te zijn, ga ik een gerechtelijke procedure niet uit de weg.

Talen: Nederlands en Engels

mw. mr. E. Kweens is advocaat bij Advocatenkantoor Braakman.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.