Hendrikx Advocaten Mijdrecht

Hendrikx Advocaten

Mijdrecht

Over het kantoor

Leuk dat u ons profiel bekijkt op Omnius.nl!

Hendrikx Advocaten is een informeel en modern kantoor, gevestigd in het groene hart van Nederland: Mijdrecht. Wij staan al meer dan 12,5 jaar met veel plezier onze cliënten bij. Ons team is gespecialiseerd en gedreven en bestaat uit dertien professionals, waaronder acht advocaten. Wij staan klaar om u of uw organisatie te voorzien van advies of juridische bijstand. Tot onze klanten behoren ondernemingen, (semi-)overheden en particulieren.

Ondernemingen

Onze enthousiaste specialisten geven ondernemers advies en staan hen bij. Daarnaast ondersteunen zij zakelijke cliënten uit het midden- en kleinbedrijf bij problemen die vrijwel elke ondernemer bekend voor zullen komen. Denk bijvoorbeeld aan contractuele geschillen (bijvoorbeeld wanprestatie bij de nakoming van overeenkomsten en niet-betalende opdrachtgevers), arbeidsrechtelijke kwesties (bijvoorbeeld het beoordelen en opstellen van contracten, ontslag van disfunctionerende werknemers of ontslag wegens bedrijfseconomische omstandigheden) en tot slot de huur of koop van een bedrijfspand (bijvoorbeeld problemen ten aanzien van de beëindiging van bedrijfshuurruimte).

Particulieren

Particulieren kunnen bij ons kantoor terecht voor advies en bijstand op het terrein van het personen- en familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen) en arbeidsrecht (ontslag, vaststellingsovereenkomst), waaronder het sociaal zekerheidsrecht (WW, WIA, ZW).

Onderwijs

Een bijzonder specialisme van ons kantoor is het onderwijsrecht. Een team van advocaten en juristen houdt zich permanent bezig met zaken die zich in het onderwijsbestel afspelen. Ons kantoor heeft jarenlange ervaring met het adviseren van en procederen namens schoolbesturen. Het gaat om schoolbesturen in zowel het openbaar als het bijzonder primair onderwijs als om schoolbesturen in het voortgezet onderwijs. Onze bijstand richt zich op arbeidsrechtelijke aangelegenheden, procedures met betrekking tot toelating van leerlingen, aansprakelijkheidskwesties en medezeggenschapsgeschillen. Naast schoolbesturen staan wij ook de overige participanten binnen het onderwijsbestel bij. Denk hierbij aan individuele leerkrachten, directieleden, ouders en medezeggenschapsraden.

Laagdrempelig adviesgesprek

Om uw kwestie goed in beeld te krijgen en u van een eerste hoog-over advies te voorzien, bieden wij u een eerste gesprek aan voor €150,00. In dit gesprek inventariseren wij bovendien of wij iets en zo ja wat wij voor u kunnen betekenen. Als er aanknopingspunten zijn om verder van onze diensten gebruik te maken, rekenen wij hierna een uurtarief van € 240,00 (excl. btw). In voorkomende gevallen kunnen wij met u een vaste prijs afspreken voor de behandeling van de gehele zaak, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.


Hendrikx Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.