mr. Rob Hendrikx

mr. Rob Hendrikx

Hendrikx Advocaten

Mijdrecht

Over de advocaat

Rob is bereikbaar via het nummer (0297 – 303 000). Naast zijn werkzaamheden als advocaat bij Hendrikx Advocaten, is Rob voorzitter van de personele bezwaaradviescommissie Federatie Openbaar Onderwijs Amsterdam en lid van de Bezwaaradviescommissie Passend Onderwijs Holland-Rijnland. Tevens is hij lid van de VAAN, NVOR en VARO.

Werkzaamheden en specialisaties

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de juridische praktijk. In die periode heb ik veel ondernemingen en onderwijsinstellingen met raad en daad bijgestaan. Binnen mijn praktijk speelt het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht een belangrijke rol. Daarnaast ben ik steeds meer werkzaam binnen de onderwijssector. Ik adviseer scholen en schoolbesturen, medezeggenschapsorganen en samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs op alle mogelijke kwesties waar zij in de praktijk tegenaan lopen. Denk hierbij aan personele aangelegenheden (arbeidsrecht), medezeggenschap, bekostigingsvraagstukken en kwesties rondom leerlingen (toelating, verwijdering, verwijzingstrajecten en klachten).

Samenwerking

Elke dag werk ik met ontzettend veel plezier samen met mijn team om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Neem gerust eens contact met mij op, daar neem ik graag de tijd voor.

Beoordeling van cliënten

Cliënten noemen mij pragmatisch, vakkundig, informeel en klantgericht. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal organisaties die ik al jarenlang met veel plezier terzijde sta.mr. Rob Hendrikx is advocaat bij Hendrikx Advocaten in Mijdrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.