mr. Rosanne Potma

mr. Rosanne Potma

Hendrikx Advocaten

Mijdrecht

Over de advocaat

R.M. (Rosanne) Potma is sinds juli 2017 werkzaam bij Hendrikx Advocaten. Zij heeft op de Vrije Universiteit te Amsterdam zowel een bachelordiploma Psychologie als een masterdiploma Rechtsgeleerdheid behaald. Binnen het Personen-, Familie- en Erfrecht adviseert en begeleidt Rosanne haar cliënten bij al hun vraagstukken. Echtscheidingen en kwesties betreffende alimentatie, omgang en gezag zijn haar specialismen. Daarnaast staat zij zeer regelmatig (ex-)samenwoners bij die hun gezamenlijke woning wensen te verdelen of verkopen. Rosanne is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR). Door de ontwikkelingen binnen het recht actief te volgen kan zij haar cliënten van actuele en kundige adviezen voorzien. Zij denkt hierbij actief met haar cliënten mee, waardoor iedere cliënt vanaf het begin tot het einde deskundig begeleid wordt.

Eigenschappen die cliënten Rosanne toekennen zijn betrokken, analytisch en proactief. Zij houdt van doorpakken waardoor voorkomen wordt dat partijen onnodig lang met elkaar blijven onderhandelen zonder resultaat. Haar werkwijze kenmerkt zich door op een empathische en informele manier met cliënten om te gaan, waarbij zij doelgericht tot een oplossing probeert te komen. Indien dit niet tot een oplossing leidt, zal zij geen gerechtelijke procedure uit de weg gaan en zal zij haar cliënten begeleiden en bijstaan.mr. Rosanne Potma is advocaat bij Hendrikx Advocaten in Mijdrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.