mr. Karin van Zijtveld

mr. Karin van Zijtveld

Hendrikx Advocaten

Mijdrecht

Over de advocaat

Karin is bereikbaar via ons nummer (0297 – 303 000). Ze rondde in 2015 de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude af. Zij is lid van de Vereniging Ambtenaar & Recht en de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Werkzaamheden en specialisaties

Ondernemingen, schoolbesturen en (semi-)publieke instellingen kunnen bij mij terecht in uiteenlopende arbeids- en ambtenaarrechtelijke vraagstukken en geschillen. Sinds 2008 ben ik werkzaam als advocaat en juridisch adviseur, waarbij ik mij volledig heb toegelegd op het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. In deze periode werkte ik zeven jaar bij een gerenommeerd advocatenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas (het huidige Dentons Boekel). Vervolgens werkte ik als juridisch adviseur arbeids- en ambtenarenrecht bij Leeuwendaal in Utrecht. In maart 2018 sloot ik mij aan bij Hendrikx Advocaten.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van het individueel ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid, arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, vraagstukken over overgang van onderneming, cao-recht en medezeggenschap. Indien aan de orde heb ik oog voor de politieke gevoeligheid (publieke instellingen) en de gevolgen van een ontslag in het licht van het Participatiefonds (onderwijsinstellingen). Naast het adviseren over uiteenlopende juridische vraagstukken ben ik ervaren in het voeren van procedures bij diverse gerechtelijke instanties. Ook werknemers en ambtenaren sta ik bij in geschillen met hun werkgever. Daarnaast geef ik geregeld cursussen en workshops over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Beoordeling van cliënten

Cliënten waarderen het dat ik nauwkeurig en doelgericht werk en dat ik hen van een helder en praktisch advies voorzie. Het vinden van een oplossing op maat geeft mij voldoening.mr. Karin van Zijtveld is advocaat bij Hendrikx Advocaten in Mijdrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.