mr. Lennaert de Jong

mr. Lennaert de Jong

Heron Legal

Eindhoven

Over de advocaat

Lennaert de Jong studeerde Nederlands recht aan Tilburg University waar hij zijn master Rechtsgeleerdheid met het accent Arbeidsrecht in 2013 cum laude afrondde. Tijdens zijn studie werkte Lennaert als juridisch medewerker bij een middelgroot advocatenkantoor. Voordat Lennaert zich aansloot bij Heron Legal in 2018 werkte hij vijf jaar bij een vooraanstaand Benelux-advocatenkantoor, in de praktijkgroep Arbeidsrecht.

Lennaert is gespecialiseerd in arbeidsrecht en adviseert over zaken als grensoverschrijdende arbeidsrechtelijke vragen, de aanname, schorsing en het ontslag van statutaire directeuren, individueel en collectief ontslag, (collectieve) arbeidsovereenkomsten, werkgeversaansprakelijkheid, concurrentie- en relatiebedingen, rechten van Ondernemingsraden en de arbeidsrechtelijke aspecten met betrekking tot fusies en overnames. De cliënten waar Lennaert nauw mee samenwerkt, bestaan hoofdzakelijk uit grote nationale en internationale ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen.

Lennaert is lid van de International Association of Young Lawyers (AIJA) en de Vereniging jonge arbeidsrecht advocaten (VJAA). Hij heeft in 2020 de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA), een arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding, cum laude afgerond. Lennaert spreekt Nederlands en Engels.mr. Lennaert de Jong is advocaat bij Heron Legal in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.