mr. Emma Hoffman

mr. Emma Hoffman

Hoffman Advocatuur

Hilversum

Over de advocaat

Emma Hoffman is ruim 15 jaar advocaat en gespecialiseerd in jeugdstrafrecht en strafrecht zaken voor volwassenen en staat cliënten bij in zowel kleine(re) als grote(re) zaken.

Ze deed ervaring op bij onder andere bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Almere grote en kleinere strafzaken en door haar jarenlange ervaring staat zij cliënten kordaat en kundig bij juist op die momenten dat dit voor hen zo belangrijk is. Zij komt op voor de belangen van cliënten en heeft ook veel aandacht voor ‘de persoon achter de verdachte’.

Ze heeft als griffier gewerkt tijdens haar studie bij Rechtbank en Gerechtshof Arnhem (politierechterzittingen en de Penitentiaire kamer betreffende TBS-verlenging). Ze heeft bovendien als een van de ‘uitverkorenen’ een aantal dagen ‘proef gezeten’ in de penitentiaire inrichting te Roermond, waardoor zij zaken vanuit verschillend perspectief kan bekijken.

Emma volgde in 2017 de Opleiding Specialisatie Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen van de Universiteit Utrecht en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

De huidige praktijk bestaat uit strafzaken zoals procedures betreffende (gedwongen zorg en opname van) psychiatrische patiënten, Jeugdzaken en gewelds- en vermogensdelictenmr. Emma Hoffman is advocaat bij Hoffman Advocatuur in Hilversum en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.