M. Raaijmakers

M. Raaijmakers

Holland advocatenkantoor

Amsterdam

Over de advocaat

Mona Raaijmakers is afgestudeerd in het internationaal en Europees recht aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft zij als uitwisselingsstudent Amerikaans staatsrecht gestudeerd aan de University of Chapel Hill North Carolina, USA alsmede een certificaat mediation behaald. Daarna is zij gaan werken bij o.a. de Nederlandse ambassade in Jordanië, de VN in Wenen en de Immigratie en Naturalisatie Dienst. Mensenrechten en rechtvaardigheid zijn altijd de rode draad in haar loopbaan keuze geweest.

In 2013 heeft zij deze passie voortgezet in de advocatuur en heeft zij met succes onder andere vele procedures ter voorkoming van huisuitzettingen, afsluiting van nutsvoorzieningen en beëindigingen en terugvorderingen van uitkeringen weten te voorkomen of terug te draaien. Via de Academie voor de Rechtspraktijk heeft zij zich tot erfrecht specialist laten opleiden.

Talen: Nederlands, EngelsM. Raaijmakers is advocaat bij Holland advocatenkantoor in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.