mr. Felix Drykoningen

mr. Felix Drykoningen

Houben & Van Dijck Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Felix Drykoningen is op 11 maart 1987 beëdigd en vanaf dat moment werkzaam als advocaat. Tot begin 2000 heeft Felix de algemene praktijk uitgeoefend op een middelgroot kantoor in Brabant.

Hij beschikt daardoor over een ruime veelomvattende praktijkervaring. Felix heeft veelvuldig als curator in faillissementen opgetreden. Hij heeft de Insolad/Grotius specialistenopleiding Insolventierecht met goed gevold doorlopen.

Al vele jaren treedt Felix op als strafrechtadvocaat in strafprocedures bij rechtbanken en gerechtshoven door heel Nederland. In geruchtmakende zaken heeft hij zowel particulieren als ondernemingen met succes bijgestaan. Hij was advocaat in “De Porsche zaak”, die verplichte leerstof is voor alle strafrechtstudenten.

Naast het strafrecht is hij zich steeds neer gaan toeleggen op arbeidsgeschillen, waarbij hij zowel voor werkgevers al werknemers optreedt.

Vanaf 2006 is Felix advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten. Felix houdt van duidelijkheid. Door zijn ruime ervaring kan hij een goede inschatting maken van de kansen in geval van procedure. Hij zal u altijd eerlijk informeren.mr. Felix Drykoningen is advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 190 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 190 advocaten en meer dan 62 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.