mr. Bart van Wanrooij

mr. Bart van Wanrooij

Houben & Van Dijck Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Mijn naam is Bart van Wanrooij. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met een civielrechtelijk accent. Tijdens de studie heb ik als juridisch adviseur ervaring opgedaan als vrijwilliger bij een rechtswinkel. Tevens heb ik stages gelopen bij de rechtsbijstand en een groot advocatenkantoor. In de laatste fase van mijn studie heb ik studenten van het vak oefenrechtbank gedoceerd als pleittrainer.

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Houben en Van Dijck Advocaten. Mijn rechtspraktijk bestaat uit ondernemers en particulieren, die ik hoofdzakelijk bijsta op het gebied van bouwrecht, arbeidsrecht, verbintenissen- en contractenrecht, burenrecht en procesrecht. Mijn werkzaamheden zijn zowel adviserend als procederend. Ik zal u tevens bijstaan in onderhandelingen met de wederpartij over een oplossing buiten de rechtbank, in de situaties dat dat gunstiger kan zijn dan een gerechtelijke procedure. Mocht een gerechtelijke procedure de beste uitkomst opleveren, dan zal ik u daarin met volledige inzet bijstaan.

Mijn professionele loopbaan kenmerkt zich door betrokkenheid met cliënten en een sterke drijfveer om mijzelf hard te maken voor een zaak. Ik vind het ook belangrijk om eerlijkheid en openheid te betrachten over mijn inschatting van de kansen en mogelijkheden binnen uw juridische positie. Ook in het geval dat uw zaak er minder rooskleurig uitziet, zal ik u daarover niet aan het lijntje houden. Daarnaast staat efficiëntie en daadkracht bij mij hoog in het vaandel. Bij het uw zaakbehandeling is het snel bereiken van de beste oplossing mijn doelstelling.mr. Bart van Wanrooij is advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.