mr. Judith van Berlo

mr. Judith van Berlo

Houben & Van Dijck Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

In 2015 voltooide ik de opleiding “Nederlands Recht” aan de Universiteit van Tilburg waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het privaatrecht en dan met name in het personen- en familierecht, arbeidsrecht en het algemene verbintenissenrecht. Tijdens mijn studie was ik al (parttime) werkzaam op een advocatenkantoor waardoor ik al vroeg in de praktijk betrokken was en veel kennis en kunde heb opgedaan.

Ik voer als advocaat binnen kantoor een algemene praktijk met voornamelijk zaken in het algemene verbintenissenrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en bestuursrecht. Zowel het adviseren als het procederen behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Het behartigen van de (juridische) belangen van cliënten en tot het uiterste gaan om geschillen voor de cliënten van kantoor tot een zo goed mogelijk einde te brengen, is iets dat ik graag doe en mij voldoening geeft. Ook het bereiken van een minnelijke regeling behoort daarbij tot de mogelijkheden, zeker gezien het feit dat er vaak grote belangen op het spel staan en men niet altijd baat heeft bij een juridische procedure. Een praktische oplossing ligt soms binnen handbereik, maar wanneer men er niet uitkomt ga ik een juridische procedure niet uit de weg. Cliënten waarderen mijn no-nonsens-aanpak en ik werk samen met mijn cliënten naar de best haalbare oplossing in iedere zaak. Bovendien neem ik de tijd om te luisteren naar uw verhaal en ben ik op een actieve wijze betrokken bij uw zaak.mr. Judith van Berlo is advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten in Eindhoven.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.