mr. Katinka Bovens

mr. Katinka Bovens

Houben & Van Dijck Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Katinka Bovens is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waarna zij in 2008 aan haar carrière als advocaat is begonnen. Sindsdien heeft zij talloze zaken gevoerd op het terrein van strafrecht, waarbij een breed scala aan verschillende zaken haar dossierkast is gepasseerd. Zo heeft zij procedures gevoerd op het gebied van kleine verkeersovertredingen en invorderingen van rijbewijzen, tot misdrijven in drugs- en geweldzaken

De werkhouding van Katinka kenmerkt zich door een sterke mate van betrokkenheid bij haar cliënten. Daarnaast hecht Katinka veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband, in het bijzonder met de minderjarigen die zij bijstaat. Ook kenmerkend voor Katinka is haar nauwkeurige oog voor details, wat er vaak toe leidt dat een zaak tegen de verwachtingen in tot een positieve afloop komt.

Katinka mag met recht een zeer ervaren procesjurist genoemd worden die ook op zitting het onderste uit de kan haalt voor haar cliënten. Zij is perfect in staat om de juridische zwaartepunten in een zaak te vinden en deze kennis in het voordeel van haar cliënten in te zetten. Daarnaast is Katinka betrokken en begripvol in de emotionele zijde van de positie van cliënten. Het streven naar rechtvaardigheid is daarbij een grote drijfveer voor Katinka.mr. Katinka Bovens is advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 292 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 292 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.