mr. Maan Hermans

mr. Maan Hermans

Houben & Van Dijck Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Maan Hermans heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Nederlands Recht gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Door het afronden van verplichte specialisatievakken heeft Maan tevens in de master de specialisatie Privaatrecht behaald. Daarnaast heeft hij zich gericht op het bestuursrecht. Hij is in 2021 volledig afgestudeerd.

Tijdens zijn studie heeft Maan stage gelopen bij twee advocatenkantoren en is hij werkzaam geweest bij een gemeente. Maan is actief in het verenigingsleven en speelt graag handbal. Hij is lid van de Tuchtcommissie van het Nederlands Handbal Verbond.

In november 2021 is Maan begonnen bij Houben & Van Dijck Advocaten als juridisch medewerker. Op 26 augustus 2022 is hij beëdigd tot advocaat. Maan is werkzaam op zowel civielrechtelijk als bestuursrechtelijk gebied, meer specifiek Aansprakelijkheidsrecht, Bouwrecht, Bestuursrecht en Contractenrecht. Maan spreekt Nederlands en Engels.

Maan vindt het belangrijk dat er duidelijk met een cliënt gecommuniceerd wordt, waarbij heldere taal de norm is. De mogelijke wegen naar een gewenste oplossing worden besproken en hij zal samen met de cliënt een plan van aanpak afspreken. Maan staat cliënten zowel adviserend als procederend bij.

Talen: Nederlands, Engelsmr. Maan Hermans is advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 294 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 294 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.