Romy van der Donk

Romy van der Donk

Houben & Van Dijck Advocaten

Eindhoven

Over de advocaat

Romy heeft de bachelor en master Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. In de bachelor heeft zij de track Europees en Internationaal Recht gevolgd. In de master heeft zij zich gespecialiseerd in het Privaat- en Bestuursrecht. In 2022 is zij volledig afgestudeerd.

Tijdens haar studie heeft Romy als vrijwilliger gewerkt bij Slachtofferhulp. Hierna is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker binnen de overheid. Daarnaast is zij werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een Autosport bedrijf.

In haar vrije tijd houdt Romy zich graag bezig met autosport, ook is Romy sinds 2017 actief lid van een schietsportvereniging.

In 2022 is Romy begonnen bij Houben & Van Dijck advocaten als juridisch medewerker. Op 26 augustus 2022 is Romy beëdigd tot advocaat. Romy is werkzaam op de gebieden civiel- en bestuursrecht.Romy van der Donk is advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 146 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 146 advocaten en meer dan 70 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.