Mr. D. (Dione) Bakker

Mr. D. (Dione) Bakker

Huijzer Advocaten

Papendrecht

Over de advocaat

Dione richt zich op de algemene civiele rechtspraktijk. Zij staat dan ook voor u klaar voor al uw vragen over verbintenissenrecht, arbeidsrecht, ondernemings- en consumentenrecht. Voorts staat zij geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand als huurrechtspecialist.

Dione heeft hbo-rechten gestudeerd en in 2020 de Master Privaatrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast haar studie werkte zij onder andere als student-stagiair bij een Rotterdams advocatenkantoor, liep zij stage bij Slachtofferhulp Nederland en heeft zij de functie van zittingsgriffier bekleed bij de Centrale Raad van Beroep.

Dione is op 1 februari 2021 in dienst getreden bij Huijzer Advocaten en is op 13 augustus 2021 beëdigd bij de Rechtbank Rotterdam, zodat zij vanaf die datum u eveneens als advocaat kan bijstaan bij de civiele rechter.

Talen: Nederlands, Engels.Mr. D. (Dione) Bakker is advocaat bij Huijzer Advocaten in Papendrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.