Mr. H.E.C. (Elise) Heijkoop-Otterman

Mr. H.E.C. (Elise) Heijkoop-Otterman

Huijzer Advocaten

Papendrecht

Over de advocaat

Mr. H.E.C. (Elise) Heijkoop-Otterman rondde in 2015 de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg af. Tijdens haar studie heeft Elise als vrijwilligster bij de Stichting Rechtswinkel Tilburg gewerkt, waar zij rechtzoekenden voorzag van juridisch advies. Na afronding van haar studie heeft zij enige tijd als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor gewerkt. Daarna is zij als jurist werkzaam geweest. In het najaar van 2018 is Elise het team van Huijzer Advocaten komen versterken. Elise startte haar loopbaan aldaar als juridisch medewerkster. Zij werd in februari 2019 beëdigd als advocaat.

Elise voert binnen het kantoor een algemene praktijk welke bestaat uit arbeidsrecht, huurrecht, insolventierecht, bouwrecht, ondernemings- en verbintenissenrecht. Zowel het adviseren als het procederen behoren tot haar dagelijkse werkzaamheden. Elise staat zowel bedrijven als particulieren bij.

Kenmerkend voor Elise is haar kordate en praktische aanpak. Ook zal zij tot het uiterste gaan om geschillen van haar cliënten tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Zo kan een praktische oplossing binnen handbereik liggen. Wanneer partijen er echter niet uitkomen, gaat Elise een juridische procedure voor haar cliënten niet uit de weg.

Talen: Nederlands, EngelsMr. H.E.C. (Elise) Heijkoop-Otterman is advocaat bij Huijzer Advocaten in Papendrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.