In ’t Veen Advocaten Alphen aan den Rijn

In ’t Veen Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over het kantoor

In ’t Veen Advocaten verstrekt juridische adviezen aan bedrijven, instellingen en particulieren en voert gerechtelijke procedures op de meest voorkomende rechtsgebieden. Wij zijn al meer dan 35 jaar een vaste juridische factor in het Groene Hart. Wij zijn ervaren, deskundig en betrokken en denken met u mee. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij ook cliënten bijstaan die in aanmerking komen voor een toevoeging in het kader van de gefinancierde rechtshulp.Onze kantoren zijn laagdrempelig en onze advocaten toegankelijk.Bij ons wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar hebt u voor uw juridische zaken altijd een vaste advocaat als aanspreekpunt, zodat u een vertrouwensrelatie met uw advocaat opbouwt. Daardoor wordt snel en efficiënt "geschakeld" en hebben u en uw advocaat aan een half woord genoeg. Ook indien uw vaste advocaat in een zaak niet de vereiste kennis of expertise in huis heeft, kan deze uw aanspreekpunt blijven en de zaak samen met een terzake deskundigere kantoorgenoot behandelen, zodat u bent verzekerd van de beste behandeling van uw zaak. Wij hebben ook in Waddinxveen een kantoor gevestigd.

Alle vestigingen


In 't Veen Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.