mr. Emma Davidson

mr. Emma Davidson

In ’t Veen Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over de advocaat

mr. H.E.M. (Emma) Davidson (1988) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden. Zij is augustus 2020 beëdigd en sinds september 2020 als advocaat verbonden aan In ’t Veen Advocaten.

Tijdens haar studie Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Leiden kwam Emma in aanraking met (internationaal) recht. Ook werkte zij bij het Vredespaleis in Den Haag, waar zij onder meer rondleidingen in verschillende talen gaf. Dit wekte haar interesse om rechten te gaan studeren.

Gedurende haar studententijd is Emma actief geweest bij verschillende Leidse (juridische) verenigingen. Ook is zij actief geweest bij TopFem, een belangrijk netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen. Ten slotte is Emma actief geweest bij een lokale politieke partij. Ook heeft zij tijdens haar studententijd enkele maanden in Frankrijk gewoond, waardoor zij de Franse taal goed beheerst.

Na haar studie is Emma vier jaar werkzaam geweest als fractiemedewerker van een van de regeringspartijen in de Tweede Kamer der Staten-Generaal. De afgelopen jaren heeft zij een stevige interesse in het familierecht ontwikkeld, wat ertoe heeft geleid dat zij, nog voordat zij beëdigd was als advocaat, een intensieve opleiding op het gebied van het personen- en familierecht heeft gevolgd.

Talen: Nederlands, Engelsmr. Emma Davidson is advocaat bij In ’t Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 291 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 291 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.