mr. Nicole Vis

mr. Nicole Vis

In ’t Veen Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over de advocaat

Mw. mr. N. (Nicole) Vis (1991) is afgestudeerd op het gebied van het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Zij is in november 2020 beëdigd en sinds januari 2021 als advocaat verbonden aan In ’t Veen Advocaten.

Gedurende haar studententijd is Vis actief geweest bij verschillende Leidse juridische verenigingen. Daarnaast heeft zij zich jarenlang ingezet als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Alphen aan den Rijn e.o. Daar heeft zij rechtzoekenden voorzien van juridisch advies en diverse bestuursfuncties bekleed.

Na haar studie is Vis werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij verschillende bedrijven. Daar heeft zij zich onder andere bezig gehouden met het contractenrecht en het geven van juridisch advies over uiteenlopende interne juridische aangelegenheden. Ook heeft zij bedrijven geadviseerd over diverse vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht. Zo heeft Vis brede juridische kennis en ervaring kunnen opdoen, die zij kan gebruiken in haar praktijk.

Vis houdt zich vooral bezig met het arbeidsrecht en staat zowel bedrijven als particulieren bij op dat gebied. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, consumentenrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht en schuldsaneringsrecht (WSNP). Vis spreekt zowel Nederlands als Engels.mr. Nicole Vis is advocaat bij In ’t Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.