mr. Noa de Vries

mr. Noa de Vries

In ’t Veen Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over de advocaat

Mr. N.E. (Noa) de Vries (1996) is afgestudeerd op het gebied van het Nederlandse privaatrecht (met als specialisatie personen- en familierecht). Zij is in mei 2022 beëdigd als advocaat en sinds juni 2022 verbonden aan In ’t Veen Advocaten.
Tijdens haar studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam hield zij zich naast het personen- en familierecht ook bezig met het strafrecht.

Voordat De Vries het team van In ’t Veen Advocaten kwam versterken, is zij enkele jaren als juridisch specialist werkzaam geweest bij DAS Rechtsbijstandsverzekering. Daar hielp zij verzekerden met het vinden van juiste en passende rechtshulp. Daarnaast heeft De Vries als vrijwilligster gewerkt bij de Stichting Juridisch Spreekuur Gedetineerden te Amsterdam. Daar voorzag zij gedetineerden van juridisch advies.

De Vries houdt zich met name bezig met het personen- en familierecht. Daarnaast behandelt zij ook zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, het consumentenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het schuldsaneringsrecht.

Talen: Nederlands en Engels.mr. Noa de Vries is advocaat bij In ’t Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.